Image 12 copy  Fiscaal advies

Elke ondernemer van klein tot groot zit op een bepaald moment met vragen rond fiscaliteit waarvoor zij zich wenden tot een specialist. Ons team van accountants, belastingconsulenten en erkende boekhouders en boekhouders-fiscalisten staat klaar om uw vragen rond fiscaliteit te beantwoorden.

Via mail

In eerste instantie stuurt u uw vraag door per mail. U hoeft aanvankelijk dus geen tijd vrij te maken tijdens de werkuren zodat u zich kan concentreren op uw zaak. Het antwoord op uw vraag krijgt u uiteraard eveneens via mail zodat u dit rustig kan doorlopen wanneer het u uitkomt en heeft u een document in handen voor toekomstige referentie.

Via een persoonlijk gesprek

Voor de meer complexe zaken kan het aangewezen zijn dat er eerst een persoonlijk gesprek plaatsvindt. Dit steeds na beoordeling van uw vraag per e-mail.

Kostprijs  Image 46 copy

Na ontvangst van uw vraag zal u een offerte krijgen met daarin een vaste prijs voor het beantwoorden van uw vragen.

Termijn

Samen met uw offerte zal u een indicatie krijgen van de termijn die nodig zal zijn om uw vraag te beantwoorden of zal er contact opgenomen worden om u uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek. Wij streven er naar om alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden zodat u verder kan.

Meer informatie?  Image 45 copy

Contacteer ons via het contactformulier.